Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DONES RURALS, CARME TAL SUBIRATS

El projecte Dones Rurals, dones de Terres de l’Ebre pretén difondre les contribucions personals i socials de les dones en totes les branques del coneixement, i donar difusió de totes les tasques realitzades per les dones en àmbits laborals i socials poc visibilitzats, i així fomentar que la expertesa femenina sigui escoltada en tertúlies i visibilitzar la presència de les dones en àmbits extensament masculinitzats.

El recull consta de 100 dones de les Terres de l’Ebre nascudes abans de 1947. En concret, 24 dones del Montsià, 43 dones del Baix Ebre, 16 dones de Terra Alta, i 17 dones de la Ribera d’Ebre. Aquest recull s’ha realitzat gràcies a la col·laboració d’entitats, ajuntaments i particulars del territori.

Font informació: Institut Català de les Dones.

Mas de Barberans va proposar Carme Tal Subirats per la seva contribució a la difusió de la memòria viva del poble, sobretot per la seva participació a la revista Favarium.

El passat 10 de feber, al Consell Comarcal del Montsià, va tenir lloc l’acte de presentació del llibre i de l’exposició. Un exemplar del llibre es pot consultar a la Biblioteca Municipal de Mas de Barberans.

Podeu veure l’exposició aquí.

FOTOGRAFIA JOAN MARIA VENTURA CARDONA.