Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Notícies

Inscripció visita familiar a les pintures rupestres, el dia 24 d’abril

Diumenge 24 d’abril

10:30h Sortida familiar a les Pintures Rupestres del “Cocó de la Gralla”.

S’inicia l’itinerari guiat a l’aparcament de les pintures, a la Zona dels dos Barrancs. S’hi ha d’arribar en cotxes particulars. Es recomana roba i calçat còmodes i aigua.

Al recinte de les pintures hi haurà una explicació de les pintures, acompanyada d’una demostració a càrrec de Marco Pla

https://rzknhrbpkr.wixsite.com/ebreibosc

Inscripció prèvia a: https://cdrmuseudelapauma.cat/worpre/sortida24abril/

Les inscripcions es tancaran el dia 22 d’abril a les 12 h.

Taller màxim de 20 persones, per capacitat màxima dintre del recinte.

En cas necessari, l’Ajuntament realitzaria un segon torn, ja s’indicaria l’horari de sortida, sempre respectant l’ordre de les inscripcions.

Activitat gratuïta s’hi poden apuntar les persones residents al Mas de Barberans o que tinguin una estreta vinculació amb el poble.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FESTA DE SANTA ÀGUEDA

Cada 5 de febrer moltes poblacions de Catalunya celebren una festivitat dedicada a la patrona de les dones: Santa Àgueda. Al Mas de Barberans l’Associació de Dones Masoveres també la celebra amb diferents activitats, sent un dels actes principals: el dinar de dones. Es recorda que el dijous, 2 de febrer és el darrer dia per apuntar-s’hi, us podeu descarregar el .menú.

Recordem que el passat dia 2 de novembre de 2022 el Govern de la Generalitat va lliurar un reconeixement a les entitats de dones que havien complert vint-i-cinc anys de trajectòria.  L’acte va tenir lloc al  Palau de Pedralbes i l’Associació de Dones Masoveres va ser una de les associacions homenatjades. Van desplaçar-se a recollir la placa commemorativa Elisa López, presidenta de l’Associació, i Isabel Esquerré, membre de la junta directiva.

FESTA DE SANT ANTONI

El proper dissabte, dia 21 de gener, a partir de les 18:00 a la plaça de l’església, tornarà a celebrar-se la festa de sant Antoni a Mas de Barberans. Podeu trobar tota la informació detallada clicant aquí. Us hi esperem!

INSCRIPCIONS A LA PROGRAMACIÓ ANUAL DEL MUSEU DE LA PAUMA

A partir del dia 12 de gener, a les 17 hores, es podran fer les inscripcions a tots els cursos programats per al 2023 a través de la pàgina web del Museu. Les inscripcions estaran obertes com a mínim fins a finals del mes de gener. Per a més informació podeu clicar aquí.

Recordem que igual que l’any passat, al mes de juliol, hi haurà el curs de A llatar totes els dijous a la tarda gratuït i exclusiu per a les persones residents a Mas de Barberans o que tinguin una vinculació directa amb el poble. A finals de juny s’indicarà com fer les inscripcions.

Córrer detràs del vent torna aquest dissabte per recollir fons per a la Marató de TV3

El proper dissabte, 26 de novembre, tindrà lloc la II Edició de Córrer detràs del vent a favor de La Marató TV3, enguany destinada a la investigació i recerca de les malalties cardiovasculars.

https://www.aguaita.cat/noticia/26918/correr-detras-del-vent-el-trail-solidari-del-mas-de-barberans-collabora-amb-la-marato-de-tv3

Al llarg de tot el dia L’AFA del Col·legi Teresa Subirats ha organitzat diferents activitats i hi haurà servei de barra durant tot el dia. Us hi esperem!