Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Col·legi Teresa Subirats i Llar d’infants

L’Escola Teresa Subirats i Mestre és una escola pública, rural i cíclica, que compta amb una unitat d’educació infantil i dues unitats d’educació primària. L’any 1990 les comunitats educatives de Freginals, La Galera, Godall, Mas de Barberans i Masdenverge unien esforços en un projecte comú: La ZER Montsià.

Actualment hi ha 34 alumnes matriculats de P1 a 6è de primària. L’escola disposa d’una Biblioteca, una aula TAC, una aula de reforç, quatre aules de tutories, una sala de professors i un espai multifuncional, amb cuina i bany. L’escola i la ZER disposen d’un espai web de comunicació digital adreçat a la comunitat educativa.

WEB: ZER Montsià

Agrupació d’escoles rurals públiques

La Llar d’Infants de Mas de Barberans és de gestió municipal. Es va signar un conveni per a l’adjudicació del servei amb l’empresa Actiesport i és un projecte Pilot del Departament d’Educació a les escoles rurals fins a la finalització del curs 2022/2023, i forma part de la comunitat educativa de l’Escola. És un establiment educatiu format per nens i nenes d’entre 1 i 3 anys.

Dades de l’escola:

C/ Afores s/n, 43514 Mas de Barberans
Tel. i fax: 977 739 135 | e-mail: e3001395@xtec.cat
Horari:
De dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 15 a 17 h.