Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Església

Inclosa a l’Inventari Arquitectònic de Catalunya. D’estil barroc, actualment presenta un campanar on antigament hi havia una espadanya.

Festes religioses:

  • Diumenge de Pasqua, Processó del Sant Encontre: la imatge de la Mare de Déu segueix un itinerari acompanyada per les dones. El Santíssim Sagrament, sota pal·lis fa l’itinerari a la inversa acompanyat pels homes. En el punt d’encontre de les dues Processons, els caçadors del poble fan una salva de tirs amb les escopetes, mentre es canta el Regina Caeli (antífona pasqual en llatí en honor a la Mare de Déu). En acabar, es retorna tots junts a l’Església on se celebra la Missa solemne del Dia de Pasqua.
  • 25 d’abril, St. Marc evangelista: Patró principal del poble. Missa solemne precedida per la Processó amb la imatge del Sant pels carrers del poble i Ofrena en arribar a l’Església.
  • 26 d’abril, St. Gregor, ostiense. Copatró: Missa solemne precedida per la Processó amb la imatge del Sant pels carrers del poble i la Benedicció dels quatre punts cardinals del Terme.

Horari de misses

Dijous 17:30’ (hivern) o 18 h. (estiu)
Diumenges 12:30’

Horari despatx parroquial

Dijous 18 a 18:30’ (hivern)
o dijous 18:30’ a 19 h. (estiu)

Telèfons del mossèn

977 718 094
606 538 186

Informació facilitada pel mossèn

Església del Mas de Barberans