Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Salutació de l’alcalde

Benvolguts / Benvolgudes:

Vull fer-vos arribar, des d’aquest portal virtual, una salutació molt cordial a totes les persones que ens visiteu.

Aquesta volem que sigui la porta d’entrada virtual al nostre municipi i a tots els seus serveis i equipaments. Ens ha de permetre millorar l’accés a la informació, la relació entre les persones i entre aquestes i l’Ajuntament, alhora ha de fer més fàcil i còmode poder realitzar els tràmits administratius més freqüents en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Trobar un número de telèfon o el formulari per poder realitzar alguna gestió municipal són algunes de les opcions que podrem aprofitar gràcies a aquesta nova Web.

Un punt de fàcil accés i obert a tota persona que vulgui conèixer el nostre poble, la nostra història, el nostre entorn natural, la nostra gastronomia, les nostres festes i tradicions; en definitiva tot allò que ens defineix com a poble.

Amb un clar interès d’aparador l’apartat de turisme vol provocar la curiositat de tota persona que ens vulgui visitar, són 10 motius que exposem, però que sens dubte en podrien ser molts més. De fet, alguns dels motius tenen diferents raons diferenciades per incitar el visitant a provar-ho. No cal ni dir que pertànyer al Parc Natural dels Ports i a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre, declarada per la UNESCO, li dona a la destinació un valor afegit important.

Des de l’Ajuntament s’actualitzarà al màxim la informació, la descripció i l’actualització dels serveis, dels equipaments i de les notícies serà un deure que ens fixem envers tots vosaltres.

A la vostra disposició i que tinguem molta sort!