Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Salutació de l’alcaldessa

Benvolguts masovers i masoveres, i a totes les persones que ens visiteu virtualment!

Us vull fer una saluación ben cordial com a alcaldessa del municipi i, també, en nom de totes les persones que m’acompanyen en aquest projecte.

Ser l’alcaldessa del Mas és per a mi un honor i una responsabilitat enorme, però, sobretot, un repte. Un repte pels temps de canvi social en que estem immersos i que no deixen indiferents els pobles petits com el nostre.

Hem de caminar cap a models municipals més sostenibles: Necessitem adaptar-nos als nous models de vida amb una mirada clara i decidida a la cura de l’entorn i del planeta. Volem un poble que tingui aquesta sensibilitat.

La nova ruralitat entesa com a exigència i supervivència, també dels municipis petits del nostre país. És important obrir-nos a nous models de família fora de la visió tradicional i posar en valor el luxe de tenir els serveis fonamentals com l’escola, salut, serveis socials, etc, tot i ser una població de menys de 1.000 habitants. Les institucions supramunicipals estan fent un treball importantíssim i necessari per mantenir i fonamentar que viure als pobles petits sigui equitatiu amb altres zones més poblades, i així ho creiem també com a Govern Municipal.

Les persones són el centre de les polítiques del nostre municipi. Volem un govern per a tots i per tots. La gent gran, els infants i els joves són els col·lectius més vulnerables, han de tenir tots els serveis adaptats a les seves necessitats. La franja d’edat de 20 a 30 anys han de trobar al Mas aquesta complicitat amb les institucions municipals que faci que viure al poble sigui la primera elecció.

I no menys important és la transparència de la institució a la que represento. Treballarem incansablement per que tothom tingui accés a tota la informació d’aquesta institució que és de tots i totes, i que hem de mirar amb un respecte extrem. Necessitem que entre tots i totes creixem com a societat, posant per davant els interessos comuns dels individuals.

Com a màxima representant municipal, vetllaré incansablement junt amb l’equip de govern per fer que les persones que viviu o visiteu el Mas de Barberans esteu orgulloses i tingueu com a referència aquest municipi històric del Montsià.