Ajuntament de Mas de Barberans

foto_stantoni.jpg
Inici - Promoció econòmica - Ajuts i Subvencions

Ajuts i Subvencions

 

Aquí és on us indiquem quins són els Ens on us podeu adreçar per sol·licitar ajuts i quin tipus d'activitats són els que poden ser subvencionats.

Una de les tasques principals de l'Àrea de Promoció Econòmica és la recerca de fonts de finançament i altres ajuts i subvencions. Per visualitzar totes aquelles subvencions que s'ofereixen a diferents nivells i departaments, tant a nivell català com estatal i/o europeu, podeu consultar el CIDEM, la base de subvencions i ajuts:

Base de dades del CIDEM: http://www.cidem.com/cidem/cat/serveis/financament/bbddajuts/index.jsp

Per a més informació, podeu contactar amb l'AODL local: Pepa Subirats Rosiñol - Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)

Horari d’atenció al públic:

  • de dimarts a divendres de 9 a 12 a l’ajuntament.
  • de dimarts a dijous de 15h a 18h30’ al CDR Museu de la Pauma

     Concessió de subvencions que regiran el Pla Renova’t d’enllumenat interior als comerços i altres establiments de cara al públic a Catalunya.

En el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 6035 / 30.12.2011, es va publicar la convocatòria per a l’any 2012 per a la concessió de subvencions que regiran el Pla Renova’t d’enllumenat interior als comerços i altres establiments de cara al públic a Catalunya.

El termini per a presentar sol·licituds i documentació annexa serà des del 15 de febrer de 2012 fins al 30 d’abril del 2012, o fins a l’exhauriment del pressupost disponible per a cadascuna de les línies.Us adjuntem l’enllaç de la pàgina web on podeu trobar informació d’aquesta subvenció:

 


Add this to your website
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. Més informació aquí..

Accepto les cookies d'aquest lloc