Ajuntament de Mas de Barberans

foto_dimonis.jpg
Inici - Promoció econòmica - Assessorament a la creació d’empreses

Assessorament a la creació d’empreses

Una de les tasques bàsiques dels AODL és donar suport i assessorament a tots aquells emprenedors que tinguin en ment la realització d'un projecte empresarial. Així, des d'aquesta parcel·la, estem a la vostra atenció per encarar els primers moments del projecte, a diferents nivells, tant d'assessoria, recerca d'ajuts, finançament o, simplement, donar una primera empenta per encarar el projecte amb totes les garanties.

D'altra banda l'AODL, lligat al Departament de Treball i el Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ha de donar informació de tots aquells aspectes que puguin ser de principal interès per aquells treballadors que vulguin iniciar el seu projecte i la seva idea:

Web del Departament de Treball
http://www.gencat.cat/treball

Servei de creació d'empreses
http://www.gencat.cat/treball/ambits/autoocupacio/index.html

Per a més informació, podeu contactar amb l'AODL local: Pepa Subirats Rosiñol - Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL)

Horari d’atenció al públic:

  • de dimarts a divendres de 9h a 12h a l’ajuntament.
  • de dimarts a dijous de 15h a 18h30’ al CDR Museu de la Pauma.

Add this to your website
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. Més informació aquí..

Accepto les cookies d'aquest lloc