Ajuntament de Mas de Barberans

foto_muntanya.jpg
Inici - L'alcalde - Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

alcaldeBenvolguts/Benvolgudes:

Vull fer-vos arribar des d’aquest portal virtual una salutació molt cordial a tots el internautes que ens visiteu per mig d’aquesta finestra al món que ens permeten les noves tecnologies.

Aquesta volem que sigui la porta d’entrada virtual al nostre municipi i a tots els seus serveis. Ens ha de permetre millorar l’accés a la informació, la relació entre els veïns i entre aquests i l’Ajuntament, alhora ha de fer més fàcil i còmode el poder realitzar els tràmits administratius més freqüents en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Trobar un número de telèfon o el formulari per poder realitzar alguna gestió municipal són algunes de les opcions que podrem aprofitar gràcies a aquesta nova Web. Un punt de fàcil accés i obert a tothom que vulgue conèixer el nostre poble, la nostra història, el nostre entorn natural, la nostra gastronomia, les nostres festes i tradicions; en definitiva tot allò que ens defineix com a poble.

 Perquè tot això sigui possible des de l’Ajuntament s’aniran incorporant les actualitzacions necessàries que ens puguin garantir una finestra interessant, amb informació actualitzada i d’acord amb els vostres interessos.

Així us invito a compartir aquesta web, a que la utilitzeu i us la feu vostra, perque sigui realment una eina viva i dinàmica.

A la vostra disposició i que tinguem molta sort!

 

Envia un missatge a l'Alcalde

Aquí pots escriure un missatge que l'Alcalde rebrà directament, i et respondrà tant aviat com li sigui possible:

 


Add this to your website
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. Més informació aquí..

Accepto les cookies d'aquest lloc