Ajuntament de Mas de Barberans

foto_stantoni.jpg
Inici - Festes, fires i tradicions - La quinzena cultural

La quinzena cultural

quinzenaEstes jornades es celebren a la població des del 1989, sempre són durant la primera quinzena d’agost i normalment enllacen en el Racó dels Artesans.

Excursions, concerts, ball, cinema a la fresca, teatre, concert de jazz, concert de rock, festa tropical, tallers, conferències, parc infantil, tirada de bitlles, observació d’estels, campionat de futbol sala,…

Totes aquestes activitats conviuen amb dos nits que ja al llarg dels anys han aconseguit una entitat per elles mateixes, aquestes nits són la nit de la paella i la nit dels cócs organitzada aquesta darrera per l’Associació de Dones Masoveres.

La majoria d’actes es fan a l’esplanada de la cooperativa i la majoria són gratuïts o es paga un preu simbòlic, el fet que sigui un període on la majoria de persones estan de vacances i haver encertat el lloc a l’aire lliure fa que totes les activitats tinguin un gran èxit de públic.


Add this to your website
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. Més informació aquí..

Accepto les cookies d'aquest lloc