Ajuntament de Mas de Barberans

Inici

Nova convocatòria d'ajuts LEADER

alt  Ha estat publicada l’Ordre de convocatòria d’Ajuts Leader, que pretén desenvolupar estratègies locals, amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica mitjançant la creació, ampliació o millora d’empreses. La millora dels processos de transformació i comercialització del sector agroalimentari, el foment de l’activitat emprenedora i l’activitat turística, seran els eixos principals de la línia d’ajuts.

Es subvencionarà fins a un màxim del 35% de la inversió elegible i la possibilitat d’obtenir un 5% més en cas d’aplicació de la Responsabilitat Social Empresarial.  Amb un màxim de 200.000 € d’ajut total per beneficiari en un període de fins a 2 anys.

Podran sol·licitar i ser beneficiaris dels ajuts:  persones físiques, empresaris professionals, societats mercantils, societat agràries de transformació, cooperatives, i qualsevol altre ens amb personalitat jurídica previst a la legislació vigent.

Està obert el període de presentació de sol·licituds fins el 20 de febrer.Tot i així,  a partir d’aquesta data es té la possibilitat de presentar presol·licituds per a la convocatòria 2013.

Per a més informació contactar amb l'AODL de l'ajuntament o directament al Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià,: 977442116.
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (TRIPTIC-LEADER-2012-r.pdf)TRIPTIC-LEADER-2012-r.pdf[ ]2947 Kb

Add this to your website
 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. Més informació aquí..

Accepto les cookies d'aquest lloc