Ajuntament de Mas de Barberans

foto_dimonis.jpg
Salut

Dins l’àrea de salut volem apostar pel benestar dels ciutadans, donant així la informació i els serveis necessaris per poder aconseguir un òptim nivell assistencial i obtenir així la satisfacció de la població en l’àmbit sanitari.

Competències:

 • Consultori mèdic local:
  servei d’atenció primària localitzat al propi municipi, el qual ofereix, de dilluns a divendres servei de medicina i infermeria.
  Horari: Dilluns: 15h. Dimarts: 9h. Dimecres: 15 h. Dijous: 9 h. Divendres: 9h.
  Telèfon: 977 73 92 00

 

  • Xarxa d’atenció a l’usuari:
   - Cap Xerta
   - Cap Temple
   - Cap Baix Ebre
   - Hospital Verge de la Cinta
   - Fundació Pere Mata

 

 • Cursos i tallers relacionats amb la salut


Mas de Barberans solidari. La Marató 2018

recaptaci_marat_2108_150L'edició del 2018 ha estat dedicada a recaptar fons per la lluita contra el càncer. És la tercera vegada que es dedica a combatre aquesta malaltia que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Els avenços mèdics i en investigació dels últims 10 anys han fet augmentar d'un 7% la supervivència dels pacients.

Enguany s'han canviat les activitats que s'anaven fent al Mas en aquests darrers anys. La tradicional llançada de globus s'ha substituït per un ball de vermut. De l'organització i despeses se n'ha fet càrrec l'Ajuntament amb la col·laboració de l’AMPA de l’escola Teresa Subirats i Mestre que s'encarregà de muntar, decorar la sala i atendre la barra del Centre Cívic.

La recaptació de la venda d’entrades i aportacions vàries tant als comerços com el dia de l’acte al Centre Cívic han estat ingressats en la seva totalitat al compte de la Marató i ascendeix a la quantitat de 840 €, quasi el doble d’altres actes organitzats els anys anteriors.

 

Mas de Barberans solidari. La Marató 2017

marato_2017Enguany estava dedicada a combatre les malalties infeccioses.

S'ha recaptat un total de 430,0 €.

El justificant el teniu com un arxiu adjunt en format pdf.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.


Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Marato_2017.pdf)Marato_2017.pdf[ ]253 Kb
 

Mas de Barberans solidari. La Marató 2016

marato_2016La Marató d'enguany, celebrada el diumenge 18 de desembre, estava destinada a divulgar, sensibilitzar i impulsar econòmicament la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

L'ictus és una pèrdua sobtada de les funcions cerebrals causada per un accident vascular. A Catalunya, és la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes. Cada any, n'hi ha més de 13.000 casos, 1.300 dels quals en pacients més joves de 55 anys. Només a Catalunya, 900 nens tenen una discapacitat causada per un ictus.

La recaptació definitiva en el nostre poble ha estat d'un total de 490 € que ja han estat ingressats al compte corrent de la fundació “La Marató de TV3” a La Caixa.

Agraïm la vostra col·laboració altruista.

 

 

Mas de Barberans solidari. La Marató 2014

 

LA MARATÓ


L’Ajuntament de Mas de Barberans organitza:

Venda de "Globus Cors solidaris" Per col·laborar amb les malalties de cor.

Data: 14/12/2014

Hora: 11:30

Lloc: Plaça de l’església

Activitat: EL DIUMENGE LLANÇAMENT DE GLOBUS AL CEL.

A la plaça al matí del diumenge us canviarem dos globus dels què haureu comprat a les botigues, per un globus en forma de cor unflat amb heli. Després de fer el repartiment dels globus, els llançarem tots junts. A les botigues del poble trobareu globus per col·laborar amb la marató .          

SIGUEM UN POBLE SOLIDARI.  1 globus = 2 €

2 globus comprats als establiments del poble valdran per un globus unflat amb heli

El diumenge a la plaça al portar dos globus dels comprats a les botigues vos els  canviarem per 1 globus unflat amb heli i en finalitzar el repartiment els llençaran a l’aire tots junts.

 

Marató 2013

marato_2La recaptació final de la Marató ha estat de 628 € .

Agraïm la solidaritat de tots els participants.

 


Pàgina 1 de 2

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies que ens permeten obtenir estadístiques dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí. Més informació aquí..

Accepto les cookies d'aquest lloc