L'alcalde

Josep Lleixà Lleixà és l’actual alcalde de Mas de Barberans. Va ser escollit en la sessió constitutiva del ple de l’Ajuntament, que va tenir lloc el dia 11 de juny de 2011.

L’alcalde s’escull pel ple de l’Ajuntament, i l’elecció té lloc en la sessió constitutiva, al cap de vint dies de la celebració de les Eleccions municipals.

L’alcalde és el màxim representant polític del poble, en qui recauen a més, les tasques de gestió dels serveis i l’activitat general de l’Ajuntament.

Poden ser candidats a l’alcaldia tots els regidors i les regidores que van encapçalar les respectives llistes electorals que han obtingut representació a l’Ajuntament. Qui resulta escollit alcalde/ssa pren possessió davant el ple de la Corporació d’acord amb la forma general establerta per a la presa de possessió dels càrrecs públics.

Benvolguts/Benvolgudes:

Vull fer-vos arribar des d’aquest portal virtual una salutació molt cordial a tots el internautes que ens visiteu per mig d’aquesta finestra al món que ens permeten les noves tecnologies.

Aquesta volem que sigui la porta d’entrada virtual al nostre municipi i a tots els seus serveis. Ens ha de permetre millorar l’accés a la informació, la relació entre els veïns i entre aquests i l’Ajuntament, alhora ha de fer més fàcil i còmode el poder realitzar els tràmits administratius més freqüents en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Trobar un número de telèfon o el formulari per poder realitzar alguna gestió municipal són algunes de les opcions que podrem aprofitar gràcies a aquesta nova Web. Un punt de fàcil accés i obert a tothom que vulgue conèixer el nostre poble, la nostra història, el nostre entorn natural, la nostra gastronomia, les nostres festes i tradicions; en definitiva tot allò que ens defineix com a poble.

 Perquè tot això sigui possible des de l’Ajuntament s’aniran incorporant les actualitzacions necessàries que ens puguin garantir una finestra interessant, amb informació actualitzada i d’acord amb els vostres interessos.

Així us invito a compartir aquesta web, a que la utilitzeu i us la feu vostra, perque sigui realment una eina viva i dinàmica.

A la vostra disposició i que tinguem molta sort!

 

{ckform missatgeAlcalde}

Us informem que utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir informació dels usuaris que accedeixen a la web.